Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 17:46

25 KDF 2019 - Δευτέρα στην πλατεία

Με χορούς των δρόμων των μεγαλουπόλεων, από την Joy Alpuerto Ritter (Τζόι Αλπουέρτο Ρίτερ) και τον Lukas Steltner (Λούκας Στέλτνερ) συνεχίζονται απόψε, Δευτέρα 22 Ιούλη 2019, στις εννιά, οι ανοιχτές παραστάσεις στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού…

JOY ALPUERTO RITTER & LUKAS STELTNER

SHALL WE…?!

22.7.2019

Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 21:00

Με κοινές ρίζες στα διάφορα στυλ χορού των δρόμων των μεγαλουπόλεων (Urban Dance), η Joy Alpuerto Ritter [Τζόι Αλπουέρτο Ρίτερ] και ο Lukas Steltner [Λούκας Στέλτνερ] δημιουργούν χορογραφίες αντλώντας έμπνευση από τη δυναμική κίνηση του σύγχρονου χορού και του breakdancing καθώς και από την ένταση και άλλες συναισθηματικές καταστάσεις.

--

Ερμηνεία: Joy Alpuerto Ritter & Lukas Steltner

--

Η Joy Alpuerto Ritter είναι απόφοιτος της σχολής Palucca Dance School της Δρέσδης. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Akram Khan, Wangramirez, Christoph Winkler, Heike Hennig και το Cirque du Soleil. Το πλούσιο υπόβαθρό της από την κλασική εκπαίδευση ως τις τεχνικές του Urban Dance, τη βοήθησε να αναπτύξει μια μοναδική αισθητική κίνησης που αποτυπώνει σε δικές της χορογραφίες από το 2016.

Ο Lukas Steltner είναι Γερμανός breakdancer και ηθοποιός. Έχει συμμετάσχει σε έργα των Heike Hennig & Company, Hong Nguyen Thai και Adrian Figueroa, καθώς και σε διάφορες παραστάσεις βαριετέ και τσίρκου. Ως ηθοποιός, έχει εργαστεί σε γερμανικά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά έργα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 25 KDF 2019 - 4η μέρα/Δευτέρα 25 KDF/2019 - Ντοκιμαντέρ/Δευτέρα »