Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 23:57

Rock στη γέφυρα

ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΕΝΑ-ΝΕΟΧΩΡΙΟ ΙΘΩΜΗΣ 
“Rocking under the bridge” απόψε, όπως ακριβώς και πριν από ένα χρόνο, όπου στη γέφυρα της Μαυροζούμενας, στο Νεοχώριο Ιθώμης κοντά στον Μελιγαλά, νέοι και μεγαλύτεροι πέρασαν μια φανταστική βραδιά με metal ήχους, εξαιρετικά μπάσα, δυνατά κρουστά, θαυμάσιες ηλεκτρικές κιθάρες…

Όπως σημειώνουν και οι διοργανωτές, “μετά την επιτυχία της περσινής εκδήλωσης στην αρχαία γέφυρα της Μαυροζούμενας στο Νεοχώριο Ιθώμης, που αγκαλιάστηκε από κατοίκους και επισκέπτες, ο Δήμος Οιχαλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας διοργανώνουν εκ νέου συναυλία Heavy Metal/rock μουσικής την Παρασκευή 2/8 και ώρα 19:00. 

Μέσα από αυτή την εκδήλωση θέλουμε να αναδείξουμε την αρχαία γέφυρα της Μαυροζούμενας και το φυσικό κάλλος της περιοχής, καθώς και να δημιουργήσουμε ένα ψυχικό δεσμό μεταξύ του μνημείου και του νεανικού κοινού μέσω της μουσικής.

Συμμετέχουν οι : Cockblockers, Degenerate Mind, The Karamazov Project, Crescend Desire, Fallen Paradise και View of the Blood Moon.

Κατά την εκδήλωση θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας από την Τράπεζα Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας με σκοπό την διανομή τους σε άπορες οικογένειες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ/ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ”