Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 10:55

Μ.Κηλαηδόνη-Δ.Βεριώνης live στην Προκυμαία

Ένα πρόγραμμα με «Μουσικές ιστορίες μικρού μήκους» θα παρουσιάσουν με τρυφερότητα, κέφι και ευαισθησία η Μαρία Κηλαηδόνη και ο Δημήτρης Βεριώνης, που συναντώνται αυτήν την Τρίτη, 13 Αυγούστου, στις 21.00, στην Προκυμαία της Καλαμάτας...

Την εκδήλωση διοργανώνουν η ΦΑΡΙΣ και ο Δήμος Καλαμάτας, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019».

Οι δύο τραγουδοποιοί εναλλάσσονται αλλά και συμπράττουν επί σκηνής, ερμηνεύοντας τραγούδια από την δισκογραφική τους πορεία και από τις αγαπημένες τους μουσικές καταβολές. Τους συνοδεύει τετραμελής ομάδα μουσικών.

Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που κυκλοφόρησε από την MINOS ΕΜΙ με τίτλο «Τυρκουάζ», στον οποίο έγραψε η ίδια τη μουσική και τους στίχους, καθώς και καινούρια ακυκλοφόρητα, αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης blues και country μουσικής σκηνής.
Η Μαρία Κηλαηδόνη -που διακρίνεται για την απλότητα και την αμεσότητα της ερμηνείας της- έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις με τον Γιάννη Μηλιώκα, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και την Αφροδίτη Μάνου και προετοιμάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Ο Δημήτρης Βεριώνης παρουσιάζει τον νέο του δίσκο «Φωτογραφίες Από Τη Νάξο» -που κυκλοφορεί από τον «Μετρονόμο»- αλλά και τραγούδια (σε στίχους και μουσική δικά του) από τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές, καθώς και αγαπημένα του ελληνόφωνα και αγγλόφωνα τραγούδια. Ο Δημήτρης Βεριώνης -ο οποίος αγαπά να διηγείται τις μικρές του ποπ, ροκ ιστορίες και μπαλάντες- έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Μανώλη Φάμελλο, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Δάκη και τον Μάνο Πυροβολάκη.