Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 12:43

«Ιστορίες που έφερε ο Ζέφυρος»

«Ιστορίες που έφερε ο Ζέφυρος»

Δύο βραδιές με αφήγηση παραμυθιού, συνοδεία κιθάρας, κάτω από τις λεμονιές, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην ‘Αυλή της Γιωργίτσας’, στην Καρδαμύλη, την Παρασκευή και το Σάββατο…

Ειδικότερα, «η αφηγήτρια Κατερίνα Γυφτάκη, με μουσική συνοδεία κιθάρας, από τον  John Forrow, θα μας πει, με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, ‘Ιστορίες που έφερε ο Ζέφυρος’, κάτω από το φως του φεγγαριού και τις φυλλωσιές της λεμονιάς», όπως μας ενημερώνει η «Αυλή της Γιωργίτσας».

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 20.30, λοιπόν, η η Βούλα Σπυρέα, ιδιοκτήτρια της ‘Αυλής’, μας προσκαλεί «να ταξιδέψουμε παρέα σε καιρούς αλλοτινούς, ν’ ακούσουμε μύθους, θρύλους και ιστορίες μιας άλλης εποχής".

Να σημειωθεί ότι η αφήγηση θα γίνει την Παρασκευή (17/08) στα αγγλικά και το Σάββατο (18/08) στα ελληνικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επίσης, την Κυριακή 18 Αυγούστου, στις 21.00, στην "Αυλή της Γιωργίτσας", θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη από τον Μπάμπη Μακρή, με είσοδο 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βούλα Σπυρέα 6942849549
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.