Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 12:22

"Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής" στη Λέσχη

Με γαλλική κομεντί μας αποχαιρετά η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, κλείνοντας τον κύκλο των θερινών προβολών της, για φέτος, και ανανεώνοντας το ραντεβού της μαζί μας στη σκοτεινή αίθουσα το Φθινόπωρο...

Η ταινία, λοιπόν, που θα δούμε αυτήν την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, στις 21:30, στο Café-Cine της Δυτικής Παραλίας, είναι η ρομαντική κομεντί, γαλλικής παραγωγής 2010, με τίτλο «Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής» (L' ARNACOEUR), με τον Romain Duris και την Vanessa Paradis, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία ήταν υποψήφια για 5 βραβεία Cesar, ενώ κέρδισε τον Χρυσό Κύκνο καλύτερης ρομαντικής ταινίας στο Cαbourg Film Festival.

Υπόθεση: Ο Alex είναι επαγγελματίας γυναικοκατακτητής! Με συνεργό την αδερφή του και τον άντρα της, βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Όταν, όμως, αναλάβει να αποπλανήσει τη Juliette, ένα γοητευτικό πλουσιοκόριτσο, θα βρεθεί προ πολλών εκπλήξεων.

Με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό, ο προερχόμενος από την τηλεόραση σκηνοθέτης, Pascal Chaumeil, μας χαρίζει μια διασκεδαστική, δοσμένη με φινέτσα και χιούμορ ρομαντική κωμωδία. Παρά τις κάποιες ελλείψεις και κοινοτοπίες στην ανάπτυξη των χαρακτήρων, ο Chaumeil και οι σεναριογράφοι του αναπτύσσουν με σωστό τάιμινγκ τα ωραία και ευρηματικά γκαγκ τους, αποδεικνύοντας πως στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο μπορεί ακόμη να βρει κανείς την έμπνευση και την ευρηματικότητα.

Απολαυστικός ο Romain Duris, στον sexy ρόλο του γόη σε αποστολή α λα ”James Bond” (εύθραυστος κι αλώβητος, ηθικός κι ανήθικος) και απρόσμενα καλή η όμορφη Vanessa Paradis. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ – L' ARNACOEUR
Comedy, Romance | 2010 | Fr | 105΄
Σκηνοθεσία: Pascal Chaumeil
Παίζουν: Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier
Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019| 21:30
Καφέ Σινέ (Δυτική Παραλία Καλαμάτας)
Είσοδος 4 ευρώ, ελεύθερη κάτω των 18 ετών

www.filmhouse.gr
#kalamatacinema
#filmhouse