Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 10:35

Βραδιά ποίησης&μουσικής στο Mylo

Μία παράσταση, με τίτλο «Τα αβύθιστα καράβια της Μουσικής και της Ποίησης» παρουσιάζουν απόψε, στις 21:00, στον χώρο MYLO του Ξενοδοχείου REX, ο ποιητής Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η συνθέτης Αρετή Κοκκίνου, συμπράττοντας με τον σκηνοθέτη και συγγραφέα, Βασίλη Φλώρο...

Στην εκδήλωση θα διαβάσουν ποιήματά τους αναγνωρισμένοι Καλαματιανοί ποιητές και λογοτέχνες. Θα τραγουδήσει η Θέλμα Καραγιάννη. Στο Βιολοντσέλο, η Έλσα Παπέλη. Στην κιθάρα και τη μουσική επιμέλεια, η Αρετή Κοκκίνου.
Συμμετέχει η Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας υπό τη διδασκαλία του Γεωργίου Τσιλίκα.
Συντονίζει και παρουσιάζει ο ποιητής και δημοσιογράφος, Θανάσης Παντές.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (ΠΕΛ), τον Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό “Δρόμοι της ελιάς”.

Όπως σημειώνουν για την παράσταση οι διοργανωτές: «"Τα αβύθιστα καράβια" της ποίησης και της μουσικής, μετά τα όμορφα ταξίδια τους σε Αθήνα και Βοιωτία, πιάνουν λιμάνι στην Καλαμάτα.  Ο ποιητής Ηλίας Παπακωνσταντίνου και η συνθέτης Αρετή Κοκκίνου, συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους παραστάσεις και παρουσιάσεις, με αφετηρία  την πρώτη κοινή τους δουλειά, το βιβλίο -cd  με τίτλο “Αήττητο Αλάτι” (εκδόσεις “Μετρονόμος”, 2018). Αυτή τη φορά, συμπράττουν με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και συγγραφέα, Βασίλειο Ρ. Φλώρο, στην διοργάνωση μουσικοποιητικής βραδιάς σε καλοκαιρινή διάθεση.

Περιπλανήσεις όμορφες, συναρπαστικές, αυγουστιάτικες, στα πραγματικά ή φανταστικά καλοκαίρια της ψυχής μας, που προσκαλούν κάθε λάτρη της μουσικής και του ποιητικού λόγου να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει και να πάρει χαρά».

Info:
"Τα αβύθιστα καράβια"
Πολιτιστικός Χώρος MYLO (Ξενοδοχείο REX), Αριστομένους 26      
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
Ώρα: 21.00
Είσοδος ελεύθερη.