Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 13:48

Δεύτερη φορά “The touch of an angel”

Επαναλαμβάνεται, την Τετάρτη, η προβολή του ντοκιμαντέρ “The touch of an angel”, του Μάρεκ Τομάς Παβλόφσκι, από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, διότι στην προγραμματισμένη προβολή της Δευτέρας η προσέλευση ήταν μεγάλη και ο κόσμος δεν βρήκε κάθισμα για να παρακολουθήσει την ταινία...

Η προβολή θα γίνει στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ, στην οδό Μπενάκη 11, στο Ιστορικό Κέντρο, την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη, στις οχτώ το βράδυ. 

The Touch of an Angel (trailer) from TVP Sales on Vimeo.

Σύμφωνα με το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ, “το ντοκιμαντέρ, του οποίου η παραγωγή πήρε πέντε χρόνια, είναι μια πολύ προσωπική, ποιητική ιστορία ενός κωφού άντρα που επιστρέφει στα μέρη όπου βρήκε καταφύγιο ως παιδί. Η ταινία παρουσιάζει παντελώς άγνωστα γεγονότα για την ύπαρξη ενός αποτυχημένου Γραφείου Μετανάστευσης Εβραίων στην Παλαιστίνη, στην πόλη του Άουσβιτς, το οποίο διαχειριζόταν ο πατέρας του ήρωα. Τί πήγε τόσο απαίσια στραβά σε ένα μέρος το οποίο αργότερα έγινε διάσημο για τους θαλάμους αερίων του; Ο ήρωας της ταινίας, Henryk Schoenker, μιλάει γι’ αυτό τολμηρά, κοιτώντας τον θεατή στα μάτια”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « O Franco Tommasi στην Καλαμάτα “Μακριά από τον κόσμο” »