Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 12:49

Θεατρικό από τον Σύλλογο "Μαρία Κάλλας"

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΤΩΝ
Ένα πρωτότυπο παραμύθι, γεμάτο μουσική και νοήματα για τη φιλία, είναι “Ο Βασιλιάς & ο Μάντης”, που γράφτηκε από την ομάδα του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, και ανεβαίνει για τρεις παραστάσεις στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, στις 23 και 24 Νοεμβρίου…

«Έπειτα από την πρώτη επιτυχημένη παράσταση για παιδιά που πραγματοποίησε τον περασμένο Νοέμβριο με την διασκευή της Όπερας του Τζ. Ροσίνι “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”», σημειώνει ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου, «με μεγάλη χαρά φέτος, ο Σύλλογος "Μαρία Κάλλας" παρουσιάζει ένα πρωτότυπο παραμύθι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του για το 2019».

Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Cafe Sol της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής για τρεις παραστάσεις:το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 18:00 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 18:00 και στις 19:30.

Η διάρκεια της μουσικοθεατρικής παράστασης είναι περίπου μια ώρα και μπορούν να την παρακολουθήσουν παιδιά από 6 ετών.

Δελτία εισόδου των 5€ (αντιστοιχεί σε ένα παιδί μαζί με συνοδό) διατίθενται ήδη στο Cafe Sol (κτίριο Φιλαρμονικής, 1ος όροφος) και στο βιβλιοπωλείο Bookmark (πεζόδρομος Αντωνοπούλου, κεντρική Πλατεία Καλαμάτας). Οι θέσεις είναι αριθμημένες. Για τηλεφωνικές κρατήσεις: 695 5933407. 

Το έργο
Ένας κακομαθημένος βασιλιάς που νοιάζεται μονάχα για τον εαυτό του. Ένας μάντης - μάγος που τον αγαπά ολόκληρο το βασίλειο. Κι ένας πρωθυπουργός που τρέχει και δε φτάνει. Μπορεί, άραγε, η ζήλια και η κακία να μετατραπεί σε πραγματική φιλία και αγάπη; Χοροί, φαγητό, σκοτεινά μπουντρούμια, ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων, πολύ μουσική και όλα ξεκινούν......... αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!