Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 22:13

Φως στη ζωή με τη Σοφία Φίλντιση

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά το φευγιό της Σοφίας Φίλντιση, της μεγάλης λογοτέχνιδας που με τα κείμενα και τα ποιήματά της συγκινεί και εμψυχώνει μικρούς και μεγάλους, η Kalliergon καλεί τους ανθρώπους που τη γνώρισαν να κάνουν την Τετάρτη το βράδυ “Μια παρέα για τη Σοφία" στο Vino Banco Tapas Bar στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας...

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις οχτώ το βράδυ και όπως σημειώνει η Kalliergon, σκοπός είναι να σχηματιστεί “μια παρέα γεμάτη όμορφες θύμησες και λόγια καρδιάς, σαν κι αυτά που ταιριάζουν και αξίζει να μοιράζονται για τη Σοφία… την αείμνηστη Σοφία Φίλντιση. Μια βραδιά με άρωμα αρμπαρόριζας και βασιλικού. Μια παρέα για τη Σοφία, γεμάτη τέχνη, γεμάτη ζωή, μέσα από μια μεγάλη απουσία. Μια απουσία που επιβεβαιώνεται από κείνη την αέναη παρουσία, που για μια ακόμη φορά «θα φωτίσει της ζωής μας τα ουσιώδη», όπως η ίδια είχε γράψει κάποτε σε άρθρο της!

Όσοι έχετε να μοιραστείτε κάτι στην παρέα μας για τη Σοφία, θα μας βρείτε στο Vino Banco Tapas Bar στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, ως παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο της έκθεσης «Τέχνης Διάλογοι», που διοργανώνει η Kalliergon (παράταση έως και 8 Μαρτίου 2020).

Με χαρά να σας έχουμε κοντά μας!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο παρακάτω λινκ: https://www.facebook.com/events/198498527946929/”