Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 22:22

“Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή” του Ελπιδοφόρου Ιντζέμπελη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΣΗΝΗ 
Το βιβλίο του Ελπιδοφόρου Ιντζέμπελη “Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, μυθιστορηματική βιογραφία”, παρουσιάζεται την Παρασκευή 21 Φλεβάρη στην Καλαμάτα και το Σάββατο στη Μεσσήνη…

Στην Καλαμάτα την παρουσίαση έχουν οργανώσει το Εργαστήριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Πολιτισμικών Αγαθών του Παν/μίου Πελοποννήσου με την Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων. Η παρουσίαση θα γίνει στις εφτά το βράδυ, στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Θανάσης Χρήστου, η φιλόλογος, πρόεδρος της ΕΜΣ Αντωνία Παυλάκου και ο συγγραφέας. Από το παράρτημα Μεσσηνίας της Μαθηματικής Εταιρείας θα προλογίσει ο πρόεδρός του, μεταπτυχιακός μαθηματικός και Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης Ιωάννης Πλατάρος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο συγγραφέας Θόδωρος Σταυριανόπουλος, μεταπτυχιακός μαθηματικός, δ/ντής 2ου Λυκείου Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΗ

Στη Μεσσήνη την παρουσίαση του βιβλίου έχει οργανώσει η Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σεπ – REKTIS και την ομάδα φιλαναγνωσίας της, στις 6.30 το απόγευμα στο καφέ-ζαχαροπλαστείο IDEAL.

Στη Μεσσήνη θα μιλήσουν για το βιβλίο η Αντωνία Παυλάκου, η φιλόλογος – ειδική παιδαγωγός Νάνσυ Θεοφιλοπούλου και ο συγγραφέας. 

Θα προλογίσει ο Ιωάννης Πλατάρος, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Αγγελική Ιντζέμπελη, μέλος της ΚΟΙΝ.Σεπ – REKTIS.