Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 02:51

Το θαύμα στο κελί 7

ΠΡΟΒΟΛΗ FILMHOUSE 
Συνεχίζονται απόψε στο Cafe Cine, στη Δυτική Παραλία, οι προβολές της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας/Filmhouse με την υπέροχη ταινία “Το θαύμα στο κελί 7” του Mehmet Ada Öztekin...

Σύμφωνα με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη, “η ταινία «Θαύμα στο κελί νο. 7» διαθέτει εκείνο το συστατικό που κερδίζει κοινό και φήμη χωρίς να χρειάζεται καμία διαφήμιση. Πραγματεύεται μια ιστορία αγάπης -ναι αρκετά κοινότυπο- μεταξύ ενός πατέρα και της κόρης του, η οποία αψηφά την εξουσία, τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.

Ο Μέμο είναι ένας άνδρας με νοητική υστέρηση που ζει με την γιαγιά και την κόρη του, Όβα, σε κάποιο χωριό της Τουρκίας. Το μικρό κοριτσάκι λατρεύει τον μπαμπά του, παρότι είναι διαφορετικός από τους άλλους, αφού όπως της εξηγεί η γιαγιά της, εκείνη και ο Μέμο έχουν στην πραγματικότητα την ίδια ηλικία.

Το τούρκικο φιλμ κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης στην Αμερική, στη Γαλλία, και σε πολλές άλλες χώρες, κερδίζοντας αμέσως δημοσιότητα και αποθεωτικές κριτικές από το κοινό. Πρόκειται για ένα μικρό αριστούργημα γεμάτο συναισθήματα, φτιαγμένο για να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά του κοινού”.  

ΠΕΜΠΤΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 7 – THE MIRACLE IN CELL 7

Drama | K-15 | 2019 | Τ | 132΄

σκηνοθεσία: Mehmet Ada Öztekin

παίζουν:  Aras Bulut Iynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Deniz Baysal

21:30 | Café Cine (Δυτική Παραλία Καλαμάτας) | Είσοδος 4 ευρώ, ελεύθερη κάτω των 18

 

www.filmhouse.gr

#kalamatacinema

#filmhouse