Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 01:56

Η βαλίτσα με τις τρεις τσαγιέρες

Η βαλίτσα με τις τρεις τσαγιέρες

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Οι γνωστοί και υπέροχοι “τσικι μπόμ” παρουσιάζουν στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας την παράστασή τους “Η βαλίτσα με τις τρεις τσαγιέρες”, την Κυριακή 4 Οκτώβρη, στις εφτά το απόγευμα, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. 

Η παράσταση είναι για θεατές ηλικίας από τεσσάρων ετών και πάνω, ενώ έχει διάρκεια 60 λεπτών της ώρας. 

Το έργο

  Ποιός θα τολμούσε να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του δάσους κι ακόμη παραπέρα… με μόνο εφόδιο μία βαλίτσα με τρεις τσαγιέρες, ενώ ξέρει πως στο δάσος αυτό ζει ένας ΔΡΑΚΟΣ; Μόνο το μικρό ατρόμητο κορίτσι που οι γονείς του τόλμησαν να το μεγαλώσουν δίχως φόβο!

  Ένα παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου γεμάτο μηνύματα αγάπης και αποδοχής του διαφορετικού.

-Συγγραφέας-Σενάριο: Βαγγέλης Ηλιόπουλος.

 Θεατρική Διασκευή:Γιάννης Δρίτσας

-Συντελεστές: Ελένη Χρηστίδου, Πάνος Ταντής

-Σκηνοθεσία: Γιάννης Δρίτσας

-Κατασκευές, Εμψύχωση: Τσικιμπόμ

-Πρωτότυπη Μουσική - Φωτισμοί:Τσικιμπομ 

Ο θίασος

Οι Tsikibom, Ελένη Χρηστίδου και Πάνος Ταντής, είναι μια μουσικοθεατρική ομάδα και μέλη της Κοιν.σ.επ “ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ”, που της αρέσει να παίζει και να διασκεδάζει με τα παιδιά, να ακολουθεί τις ανάγκες και τα θέλω τους, να γαργαλάει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Χρησιμοποιούν τα εργαλεία του σωματικού θεάτρου, της μουσικοκινητικής αγωγής με όργανα Orff, της ελεύθερης έκφρασης, του αυτοσχεδιασμού και του παιχνιδιού με τη συνοδεία του ακορντεόν και της κιθάρας.

Οι Tsikibom μέσα από τη διαδικασία της αφομοίωσης των γνώσεων και εμπειριών που κερδίζουν από τις σπουδές και την προσωπική αναζήτησής τους, [Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Μουσικών Σπουδών – Δραματική Σχολή Μοντέρνοι Καιροί – Εθνικό Ωδείο – Συνεργασία με το Θέατρο του Παπουτσιού πάνω στο Δέντρο – το Θέατρο Νηπιαγωγείο – το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας – τη “Μagic Happens” – Συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε δημοτικά σχολεία για μουσικοθεατρικό παιχνίδι- δισκογραφική πορεία με τους Τζουράν Τζουράν (Τα πάντα Ρε, Ένα για το δρόμο) –Σεμινάρια γονεϊκής ενσυναίσθησης  ταξιδεύουν εδώ και μια δεκαετία με αποσκευές τα θεατρικά τους έργα, τα δρώμενα, τις γιορτές και τη μουσική τους εκεί που φυσάει κάθε φορά η καρδιά των παιδιών.

-Όνομα θιάσου ή καλλιτέχνη:Κοιν.Σ.Επ Πράματα και Θάματα με τους Τσικιμπόμ

-Τηλέφωνο και κινητό: 6945103822, 6973688680, 2721305076

-E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-website: tsikibom.gr

-Άτομο επικοινωνίας : Eλένη Χρηστίδου