Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 00:19

Φεστιβάλ κουκλοθέατρου: Οι ατρόμητοι Πειρατές

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 
Ο Θιάσος “ΟΥΠΣ το κουκλοθέατρο” παίρνει πρώτος τη σκυτάλη του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας το Σάββατο 10 Οκτώβρη και στις 11 το πρωί θα παρουσιάσει στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου την παράσταση “Οι ατρόμητοι Πειρατές”...

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά, το κουπόνι ενίσχυσης είναι 5 ευρώ, ενώ μπορούν να παρακολουθήσουν θεατές ηλικίας από τριών ετών και πάνω. 

Μια περιπέτεια για ατρόμητα παιδιά και φοβητσιάρηδες πειρατές! Η ιστορία της μικρής Μάγιας που ήθελε να γίνει πειρατής γιατί οι πειρατές είναι ατρόμητοι σαν εκείνη! Μαζί με τον καπετάν' Φασαρία και τον βοηθό του τον Μπαρούτ η Μάγια θα αντιμετωπίσει τους φόβους της και θα καταλάβει πως ακόμα και οι πειρατές φοβούνται! Μια διαδραστική παράσταση με κούκλες muppet, ηθοποιούς και πρωτότυπη μουσική που μας θυμίζει ότι δεν είναι κακό να φοβόμαστε αρκεί να αναγνωρίζουμε τους φόβους μας και να τους κοιτάμε κατάματα. Μια θαλασσινή ιστορία για παιδιά και άτακτους μεγάλους που μας βάζει να σκεφτούμε πως αντί να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από όσα μας δυσκολεύουν είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίζουμε μεταμορφώνοντας τα σε παιχνίδι.

Συγγραφέας - Σενάριο: Γουναρίδη Αγγελική

Συντελεστές: Μονοκάνδυλος Αλέξανδρος , Γουναρίδη Αγγελική

Σκηνοθεσία: ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

Κατασκευές, Εμψύχωση, Πρωτότυπη Μουσική:

Φωτισμοί: ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

 

Η ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο δημιουργήθηκε από την Αγγελική Γουναρίδη και τον Αλέξανδρο Μονοκάνδυλο όταν αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους!

Μέσα από την κοινή τους αγάπη για το κουκλοθέατρο, τις ιστορίες και τις παραστατικές τέχνες προσπαθούν να μιλήσουν για όλα αυτά που ονειρεύονται και πιστεύουν σε μικρούς και μεγάλους.

Με όχημα το κουκλοθέατρο και σαν τρελοί οδηγοί οι 2 κουκλοπαίχτες ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε σχολεία, πλατείες, κοινωνικά κέντρα, θέατρα αλλά και στο μυαλό σας!!! 

Το ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο έχει παρουσιάσει παραστάσεις και εργαστήρια σε συνεργασία με πολλούς φορείς, ιδρύματα, σχολεία, συλλόγους και φεστιβάλ.

Μεγασθένους 10 ΤΚ 116.32 Αθήνα

Τηλ.: 6932337032-6932337034

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.oupspuppetry.gr

Επικοινωνία: Γουναρίδη Αγγελική