Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 20:20

Το νέο Flash της Μεσσηνίας

ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ “ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ” 
Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του “Flash της Μεσσηνίας”, του περιοδικού που προβάλλει τον τόπο και τους ανθρώπους του μέσα από παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, αφιερώματα,  συνεργασίες. Το “Flash της Μεσσηνίας” κυκλοφορεί μαζί με τον “Χρήσιμο Οδηγό της Μεσσηνίας 2020-2021”...

Στο περιεχόμενο του καταξιωμένου περιοδικού υπάρχει συνέντευξη του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Βασίλη Κοσμόπουλου. Υπάρχουν αφιερώματα σε δύο προσωπικότητες που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, στον σπουδαίο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα, Γιώργο Μπίζο, καθώς και στον τελετάρχη του Δήμου Καλαμάτας, Ηλία Ηλιόπουλο, τον άνθρωπο που γνώρισε βασιλιάδες, πρωθυπουργούς, προέδρους της δημοκρατίας και άλλες κορυφαίες προσωπικότητες που επισκέφθηκαν την περιοχή. 

Το “Flash της Μεσσηνίας” φιλοξενεί ακόμη θέμα για τα πέτρινα γεφύρια της Νέδας, τα οποία εκπέμπουν SOS, όπως πολλά ακόμη θέματα, πάντα για τη Μεσσηνία, ενώ το “παρών” δίνουν και σε αυτό το τεύχος οι στήλες των συνεργατών και φυσικά οι “Μεσσηνιακές στιγμές”.