Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 17:52

«Το Θρυλικό Μπρίκι Άρης»

ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ 
Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου-Νέστορος και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχουν διοργανώσει για τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απρίλη 2021 διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα αφιερωμένη στην Μάχη της Σφακτηρίας και στην ιστορική έξοδο του πλοίου «Άρης»...

Οι δύο αδελφοποιημένοι Δήμοι, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, με την υποστήριξη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα παρουσιάσουν “τη σημαντική και συνάμα συγκινητική” όπως σημειώνουν οι διοργανωτές “ιστορία της εξόδου του ένδοξου Μπρίκιου «Άρης», μέσω της διαδικτυακής επιστημονικής εκδήλωσης με τίτλο: «Το Θρυλικό Μπρίκι Άρης», ανήμερα της Επετείου, στις 26 Απριλίου 2021, Μ. Δευτέρα και ώρα 8.00 μ.μ. , μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου https://www.facebook.com/dimosydras .

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Ναυπηγός, Μηχανολόγος-Μηχανικός Ιωάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος θα μιλήσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Πάρωνα «Άρη», του Υδραίου Αναστάσιου Τσαμαδού”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις εξής υπηρεσίες:

Γραμματεία Δημάρχου Ύδρας

Τηλέφωνο:22980 53003

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Γραφείο Εθιμοτυπίας, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Δήμου Πύλου-Νέστορος 

Τηλέφωνο: 27233 60211

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.