Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 16:59

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Μεγάλη Μαντίνεια

ART FARM-ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΑΡΙΝΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 
Μια από τις κορυφαίες νέες ερμηνεύτριες, η Ρίτα Αντωνοπούλου, θα δώσει συναυλία τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στο Art Farm-Αγρόκτημα Μαρίνη, στη Μεγάλη Μαντίνεια. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ και το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ…

Σχετικά το Art Farm-Αγρόκτημα Μαρίνη ανακοίνωσε: “Μία χαρισματική ερμηνεύτρια, ένα πέτρινο αμφιθέατρο και ένα μυσταγωγικό μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα συνθέτουν το σκηνικό αυτής της συναυλίας. Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιστρέφει στη σκηνή, που αποτελεί τον φυσικό της χώρο και συναντά πάλι το κοινό της, στη Μεσσηνία, στο Art Farm – Αγρόκτημα Μαρίνη τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Σε μία εποχή που όλοι προσπαθούμε να ανακάμψουμε από τον πολύμηνο εγκλεισμό η Ρίτα Αντωνοπούλου θα ενώσει τη φωνή της  με τις φωνές του κόσμου, με στόχο η δύναμη κι η μαγεία του τραγουδιού να νικήσει τα πάντα.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει, όπως κάνει πάντα, μία άριστα σκηνοθετημένη παράσταση που βασίζεται στο ευρύ της ρεπερτόριο, με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών αλλά και νέων ταλαντούχων δημιουργών. Η σπάνια φωνή της, ο σεβασμός της προς το κοινό και η αβίαστη θεατρικότητα που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των εμφανίσεών της, την έχουν καθιερώσει ως μία από τις πιο επιδραστικές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του καιρού μας.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου μας καλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με όχημα το δημιουργικό της πάθος και μοναδική προϋπόθεση να αφεθούμε στη μαγεία που δημιουργεί επί σκηνής.

Συντελεστές:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης: Κλασική κιθάρα - ενορχηστρώσεις

Σταύρος Καβαλιεράτος: Μπάσο

Μιχάλης Ατσάλης: Ακουστική κιθάρα

 

Πληροφορίες:

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Ώρα έναρξης: 21.00

Γενική είσοδος: 12€

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.ticketservices.gr/event/rita-antonopoulou-art-farm/?lang=el

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 7234567

 

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ BOOK STORE - ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗ Πλ. 23ης Μαρτίου 8,  Καλαμάτα, 2721 0 22375

 

ΣΤΟ ΚΥΜΑ

Ναυαρίνου 167, Καλαμάτα, 2721 401 754

 

ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΜΑΝΙΝΑ

Καρδαμύλη, 2721 0 73433