Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 12:06

49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Δημοφιλής θεσμός, ιστορικός, το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο πραγματοποιείται και φέτος, μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη, κάθε Δευτέρα-Πέμπτη τις ώρες έξι το απόγευμα με 10.30 το βράδυ, τις Παρασκευές και Σάββατα από τις έξι το απόγευμα μέχρι τι 11 το βράδυ και τις Κυριακές από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις τρεις μετά το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις 10.30 το βράδυ...

Το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων - Ζάππειο Μέγαρο, καθώς και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Το επίσημο αφιέρωμα του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2021 επικεντρώνεται στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με πολλές συναφείς υποενότητες. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, και σε συνεργασία με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, διοργανώνονται διαδραστικές συζητήσεις, ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια και άλλα δρώμενα, ώστε με φόντο τα χιλιάδες βιβλία, οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα πολυποίκιλο πολιτιστικό Φεστιβάλ.Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το ντοκιμαντέρ της Δευτέρας Ο άνθρωπος του Θεού »