Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 09:04

Όλα είναι δρόμος

Την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος» θα προβάλουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της Πολυβίου, ο κοινωνικός συνεταιρισμός “Προσεχώς” και η πολιτιστική ομάδα Ρέκτης...

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Αρμένης, Θανάσης Βέγγος, Δημήτρης Καταλειφός.
Ώρα: 9.00 μ.μ.

Τρία διαφορετικά επεισόδια αφηγούνται τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν τρεις άντρες, στο πλέον κρίσιμο σημείο της ζωής τους.
Στην πρώτη ιστορία, Χαρώνειο Νόμισμα, ένας αρχαιολόγος (Δημήτρης Καταλειφός) ξεκινά να συναντήσει τους φίλους του φαντάρου - αυτόχειρα γιου του (Κώστας Καζανάς), όταν ένα χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό ανακαλύπτει σε ανασκαφή έναν ελληνιστικό τάφο, στην περιοχή των Φιλίππων.
Στη δεύτερη ιστορία, Η τελευταία νανόχηνα, ο γερο-φύλακας (Θανάσης Βέγγος) του βιότοπου στο Δέλτα του Έβρου, ξεναγεί δύο ορνιθολόγους στην περιοχή, και εκτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη έναν λαθροκυνηγό που ευθύνεται για το φόνο της τελευταίας νανοχήνας.
Στην τρίτη ιστορία, με τίτλο Βιετνάμ, ένας ιδιοκτήτης (Γιώργος Αρμένης) μεγάλης επιχείρησης, προσπαθεί μάταια να ξεχάσει τον καημό εξαιτίας του χωρισμού με τη γυναίκα του, διασκεδάζοντας σε ένα σκυλάδικο της επαρχίας. Αφού μεθύσει και σπάσει τα πάντα μέσα στο μαγαζί, θα το αγοράσει για να το καταστρέψει, ενώ χορεύει στο χωράφι με τη συνοδεία της τοπικής μπάντας.
Η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τάκη Κανελλόπουλου ενώ ο τίτλος “ Όλα είναι δρόμος” είναι του ποιητή Γιάννη Τζανετάκη.

Προσεχώς, Σφακτηρίας 10 και Πολυβίου, Καλαμάτα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μορφωτικός Σύλλογος Η χορωδία Rosarte στην Πύλο »