Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 09:55

Bandapart Studio

Στο κοινό ανοίγει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, το Bandapart Recording Studio (Αναγνωσταρά 20), όπου ηχογραφείται το πρώτο άλμπουμ των The Karamazov Project...

Σκοπός της βραδιάς είναι να συγκεντρωθούν οικονομικοί πόροι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η ηχογράφηση και παραγωγή. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά το μουσικό σχέδιο για να έχουν μια πρώτη εικόνα από το σχήμα και τη μουσική που ετοιμάζει. Θα υπάρξει ένα μικρό μπαρ στο χώρο ώστε μετά το "live" να συνεχιστεί η βραδιά «με άφθονη μουσική και αγάπη».
Μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή του άλμπουμ με τους εξής τρόπους: α) Συνεισφέροντας στο κουτί ενίσχυσης που θα υπάρχει στο χώρο με οποιοδήποτε ποσό β) Προπληρώνοντας το CD στην τιμή των 5 ευρώ, αφήνοντας το ονοματεπώνυμό/e-mail/τηλ σας στον/στην υπεύθυνο/η.
Μεταξύ των χορηγών, όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, είναι ήδη οι: Mezebar Γκαζοζα, Barfly Giorgos Zontanos, ibody, Mestizo Taqueria, Frou.Frou My Beauty Salon, Ellas Kafe, Vino banco-tapas, The Blue Note. «Αρκετοί άλλοι προτίμησαν να παραμείνουν ανώνυμοι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μας Ντάνι για την συνεισφορά του, dk design / graphics + media.
Εάν βρίσκεστε σε άλλη πόλη και παρά ταύτα θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε να επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες στο Bandcamp/ Facebook: 1) https://www.facebook.com/theKARAMAZOVproject?ref=hl 2) https://thekaramazovproject.bandcamp.com/releases
Τέλος για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε εδώ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gerda Kazakou Εργαστήριο μελωδών »