Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 17:58

«Καλή επιτυχία στην τριμερή κυβέρνηση με όλη μου την καρδιά»…

«Καλή επιτυχία στην τριμερή κυβέρνηση με όλη μου την καρδιά»…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ
Τις ένθερμες ευχές του προς την κυβέρνηση για να επιτύχει στην αποστολή της, διατύπωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είχε κάνει και μετά τη συγκρότηση της κυβέρνησης Σαμαρά-Παπανδρέου, με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο.

Κανείς από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ή τους δημοτικούς συμβούλους δε σχολίασε οτιδήποτε για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη νέα κυβέρνηση, κάτι που προξένησε εντύπωση στο δήμαρχο, ο οποίος πήρε το λόγο και μετά τις ευχές του τόνισε ότι η τριμερής κυβέρνηση «αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως με όλες τους τις δυνάμεις αγωνίζονται άλλες δυνάμεις για το αντίθετο, κάτι που είναι δικαίωμά τους».
Ο κ. Νίκας ευχήθηκε περαστικά και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, με το μάτι του, ενώ τόνισε για εκείνον: «Προφανές είναι ότι εμείς ως Μεσσήνιοι περιμένουμε κάτι παραπάνω. Είναι ο δεύτερος Μεσσήνιος πρωθυπουργός μετά τον Κουμουνδούρο».
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θεόδωρος Μπρεδήμας, διόρθωσε το δήμαρχo, σημειώνοντας ότι πρωθυπουργός από τη Μεσσηνία είχε εκλεγεί και ο Σωτήριος Σωτηρόπουλος.
Να τοποθετηθεί για τις ευχές του δημάρχου ζήτησε ο Σπύρος Μωρακέας, από το «Δίκτυο», ωστόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Γουρδέας, αρνήθηκε να του δώσει το λόγο.
Στ.Μ.