Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 11:34

Θετικός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα αιτήματα των Τριτέκνων

Την έμπρακτη στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον αγώνα που δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο αντιπροσωπεία της ΠΟΤ, σε συνάντηση που είχε μαζί του...

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που διενεργεί η Ομοσπονδία για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος αφ’ενός αλλά και για τον χαρακτηρισμό των τρίτεκνων οικογενειών ως πολυτέκνων.

Ο πρόεδρος της ΠΟΤ, Αντώνης Ντιούδης, καθώς και ο Πρόεδρος των Τριτέκνων Μεσσηνίας, Χρήστος Κορομηλάς, ανέλυσαν στον κ. Παυλόπουλο τα προβλήματα που υπάρχουν στις  οικογένειες.

Από την πλευρά του, «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναγνώρισε τα λάθη που υπάρχουν στην νομοθεσία και απάντησε θετικά στο αίτημα της Ομοσπονδίας Τριτέκνων, να πραγματοποιηθεί Ημερίδα για το Δημογραφικό υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, τονίζοντας παράλληλα ότι «ο αγώνας της συνεχίζεται».

Στη συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο, εκ μέρους της Ομοσπονδίας παρευρέθησαν οι: Αντώνης Ντιούδης, Χρήστος Κορομηλάς, Θεοκλήτη Μεσουρίδου, Έφη Βαρβάρου, Γεράσιμος Πουλάκης, Νίκη Πρωτονωταρίου, Γιάννης Λιούλιος, Ιωάννα Μπουγιουκλή, Χρήστος Κολιώνης, Νίκος Αποστολόπουλος, Κώστας Γαλανόπουλος, και Φανή Γενή.