Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 16:09

Δήλωση-απάντηση Παναγιώτη Κουφαλάκου για Γιώργο Κανέλη

Δήλωση-απάντηση Παναγιώτη Κουφαλάκου για Γιώργο Κανέλη

“ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” 
Ο κ. Κανέλης Γιώργος, υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με την ΛΑΕ και Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας με τις ψήφους της ΝΔ, ξαναχτυπά!
Φαίνεται ότι έχει πάρει εργολαβία την υπεράσπιση της "συνδικαλιστικής μαφίας" της ΓΣΕΕ. Με άρθρο στον τοπικό τύπο κάνει μαθήματα Δημοκρατίας...

Αυτός που υπερασπίζεται τις νοθείες μέσα στο εργατικό κίνημα, την καταστρατήγηση κάθε εννοιών καταστατικού και συλλογικής συζήτησης, με σκοπό να αλλοιώνονται οι συσχετισμοί και να εξυπηρετούνται τα σχέδια της εργοδοσίας (που θέλει ισχυρή φωνή μέσα στο ίδιο το εργατικό κίνημα)...

Αυτός που υπερασπίζεται τους ανθρώπους της εργοδοσίας μέσα στις γραμμές των συνδικάτων, έναν καλοταϊσμένο μηχανισμό, μια αριστοκρατική ελίτ, που ο ετήσιος μισθός π.χ. του προέδρου της ΓΣΕΕ, αγγίζει το μηνιαίο βασικό μισθό τουλάχιστον 150 εργαζομένων.

Αυτός που κάνει πως δεν είδε τους μπράβους, νονούς της νύχτας, φασίστες, security, αστυνομία και ασφαλίτες, που φέρνουν οι εργατοπατέρες μέσα στα σωματεία και τις εργατικές οργανώσεις με σκοπό να περάσουν τα σχέδια τους.

Πάει πολύ να κάνει μαθήματα για Δημοκρατία.

Το να συμπορεύεσαι χέρι - χέρι με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο εργατικό κίνημα έχει αντίτιμο. Έτσι κατανοούμε την κατηφόρα του συγκεκριμένου στελέχους της ΛΑΕ.

 

Δήλωση του Παναγιώτη Κουφαλάκου

Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος Πέρδικας Μέγαρο Χορού »