Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 11:40

Η ώρα της ευθύνης

Η ώρα της ευθύνης

Του Γιάννη Χριστόπουλου*
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου εκφράστηκε  η βούληση των δημοτών μας  σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, εκφράστηκε η κομματική προτίμηση, εκφράστηκε η εκτίμηση σε φιλικά, σε συγγενικά πρόσωπα η οποία είναι απολύτως σεβαστή...

Πιστεύω πως στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου οι δημότες, απαλλαγμένοι πλέον από τα παραπάνω, με θάρρος, εντιμότητα αλλά και με ευθύνη, θα πρέπει να απαντήσουν στο δίλημμα:
Ποιός είναι ο δήμαρχος που έχει ανάγκη ο Δήμος Καλαμάτας;
Ποιός από τους δυο  υποψηφίους που βρίσκονται στο δεύτερο γύρο έχει τις γνώσεις, τη δυνατότητα, το σχέδιο να πάει η Καλαμάτα μπροστά;
Ποιός μπορεί να χαράξει την πορεία των επόμενων 20 χρόνων;

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες σε όλους/όλες όσοι/ όσες στήριξαν το συνδυασμό  “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Β. Κοσμόπουλο και δήλωσαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου,  αλλά θέλω ιδιαίτερα να καλέσω τους συνδημότες μας που είχαν άλλη επιλογή στον πρώτο γύρο να κρίνουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν για δήμαρχο Καλαμάτας τον Βασίλη Κοσμόπουλο.

Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να απεμπλακούμε από προσωπικές πικρίες και με λογισμό να επιλέξουμε για επόμενο δήμαρχο, δήμαρχο που μπορεί να συντελέσει στην πραγμάτωση  των ονείρων της νέας γενιάς.
Οι εποχές, τα νέα δεδομένα  απαιτούν άλλο βηματισμό, ήρθε η ώρα  να αλλάξουμε σελίδα,  προκειμένου να βάλουμε γερά θεμέλια για  ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη στο δήμο της Καλαμάτας.

*Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα Μπροστά».