Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 14:21

Σαφώς πτωτικοί οι δείκτες της εγκληματικότητας-παραβατικότητας στη Μεσσηνία

Παναγιώτης Πούπουζας και Ευάγγελος Φωτόπουλος Παναγιώτης Πούπουζας και Ευάγγελος Φωτόπουλος

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Η Μεσσηνία είναι σε καλό επίπεδο, σε ό,τι αφορά τους δείκτες της εγκληματικότητας-παραβατικότητας, διαβεβαίωσε ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί την Καλαμάτα, πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις σε εκπροσώπους τοπικών φορέων και αρχών, ενώ συναντήθηκε και με τους δημοσιογράφους στο γραφείο του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχου Παναγιώτη Πούπουζα…

Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής μίλησε με τους δημοσιογράφους για το πλαίσιο της συνεννόησης μεταξύ Αστυνομίας-Τύπου, με σκοπό την ενημέρωση του πολίτη και την προβολή του έργου της αστυνομίας.

Επιπλέον, αναφερόμενος γενικά στο θέμα της εγκληματικότητας-παραβατικότητας στη Μεσσηνία ο ταξίαρχος κ. Φωτόπουλος τόνισε ότι ο Νομός μας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και πως τα στατιστικά στοιχεία ακολουθούν σαφώς πτωτική πορεία. Μάλιστα σημείωσε ότι τα θετικά αυτά στοιχεία οφείλονται κυρίως στην αποτελεσματικότητα του προσωπικού της αστυνομίας και ακολούθως σε διάφορους άλλους αστάθμητους παράγοντες.

Το γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή συνόδευσε ο υπαστυνόμος α’ Κωνσταντίνος Βραγγάλας, από το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Τέλος, ο κ. Φωτόπουλος πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, στην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ενώ δεν στάθηκε δυνατό να συναντήσει το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, που μετέβη σήμερα στην Αθήνα για θέματα του Δήμου.
Στ.Μ.