Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 15:04

Το Εγκληματολογικό στη Χώρα για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη

Το Εγκληματολογικό στη Χώρα για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη

ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Καθ’ οδόν για τη Χώρα Τριφυλίας βρίσκονται κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ο ιατροδικαστής από το Ναύπλιο, προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση της δολοφονίας αρχιμανδρίτη της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες από…

…αστυνομικούς κύκλους, ο αρχιμανδρίτης, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην  περιοχή της Τριφυλίας και είχε να παρουσιάσει έργο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το τοπικό μοναστήρι, βρέθηκε πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, με άγνωστο αντικείμενο, το οποίο ωστόσο πρέπει να είχε μεγάλη επιφάνεια.
Επίσης, η πόρτα του σπιτιού ή τα παράθυρα δεν φαίνεται να έχουν διαρρηχθεί, ενώ δεν υπάρχουν και ενδείξεις κλοπής, παρ ότι ο χώρος της οικίας βρέθηκε σχετικά ανακατεμένος.
Εκτιμάται λοιπόν από τους αστυνομικούς ότι ο δράστης της δολοφονίας πρέπει να ήταν γνωστός του αρχιμανδρίτη και να μπήκε στο σπίτι με τη συγκατάθεσή του.
Το νεκρό βρήκαν στο σπίτι πιστοί της περιοχής, όταν ανησύχησαν επειδή δεν προσήλθε το πρωί στη Λειτουργία στον ναό του Αγίου Νικολάου, όπου ήταν εφημέριος. Επίσης ήταν υπεύθυνος της Μονής Αγίου Δημητρίου.
Στη Χώρα αλλά και ευρύτερα στην Τριφυλία επικρατεί θλίψη, γιατί ο αρχιμανδρίτης με τη στάση και το έργο του είχε κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου.