Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 18:52

Συλλήψεις αλλοδαπών που είχαν ρημάξει τη Μεθώνη

Συλλήψεις αλλοδαπών που είχαν ρημάξει τη Μεθώνη

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ
Δύο αλλοδαπούς, που είχαν ρημάξει σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μεθώνης, βρίσκονται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Αστυνομίας, οι συγκεκριμένοι, με δύο ακόμη Βούλγαρους ομοεθνείς τους, είχαν διαπράξει δέκα διαρρήξεις και κλοπές σε μαγαζιά και οικίες.
Ο ένας συλληφθείς είναι 19 ετών και ο δεύτερος 20, ενώ οι άλλοι δύο που αναζητούνται είναι 22 και 23 ετών αντίστοιχα. Επιπλέον αναζητείται ένας 36χρονος, που έπαιρνε τα κλοπιμαία.

Ύστερα από διεξοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι τέσσερις αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως τις 6 Ιανουαρίου φέτος, εισέρχονταν σε καταστήματα και οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Μεθώνης και της Φοινικούντας. Έγινε έρευνα σε αποθήκη του σπιτιού όπου διέμεναν ο 20χρονος συλληφθείς και ο 22χρονος που αναζητείται, στη Χρυσοκελαριά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, αγροτικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα οικιακής χρήστης. Μάλιστα μέρος των κλεμμένων έχει αναγνωριστεί από τους ιδιοκτήτες τους, στους οποίους και έχουν παραδοθεί.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαπιστωθεί εάν οι συγκεκριμένοι συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Donec a imperdiet lorem Κρυφό καζίνο στην Καλαμάτα »