Τρίτη, 08 Μαϊος 2012 19:00

Βρέθηκαν τα 78.000 από τα 90.000 ευρώ που άρπαξαν οι ληστές από την Εμπορική

Βρέθηκαν τα 78.000 από τα 90.000 ευρώ που άρπαξαν οι ληστές από την Εμπορική

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΚΑΜΕΝΟ 
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν απόψε οι δύο από τους τρεις ληστές που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, μετά από την πρωτοφανή συμπλοκή και ανταλλαγή πυρών που έγινε με αστυνομικούς, σε πολυκατοικία της οδού Ευριπίδου 50. Ο τρίτος ληστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε από τη βροχή των πυροβολισμών.

Οι τρεις ληστές, με άλλους τρεις συνεργούς τους που έχουν διαφύγει, λήστεψαν χθες το μεσημέρι την Εμπορική Τράπεζα της οδού Αριστομένους, από την οποία άρπαξαν 90.000 ευρώ. Στο διαμέρισμα, όπου έγινε η συμπλοκή, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού και συγκεκριμένα 78.150 ευρώ, συν άλλα 4.500 ευρώ που βρέθηκαν στον ένα ληστή.
Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι άλλοι τρεις ληστές, βρέθηκε το πρωί καμένο στην Ομβριά Αχαΐας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όσον αφορά στην κατάσταση των τριών αστυνομικών που έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς και νοσηλεύονται, η υγεία τους βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση. Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Παναγιώτη Καράμπελα, που έχει τραυματιστεί στη γνάθο.
Στ.Μ.