Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 17:10

Παίζαν μπλάκτζακ στον Άρι και μπαρμπούτι στο Πεταλίδι…

Παίζαν μπλάκτζακ στον Άρι και μπαρμπούτι στο Πεταλίδι…

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ 14 ΑΤΟΜΑ 
Άτομα, συνολικά 14, που έπαιζαν μπλάκτζακ στον Άρι και μπαρμπούτι στο Πεταλίδι, συνέλαβε η Αστυνομία χθες και σήμερα τα ξημερώματα. Κατασχέθηκαν τα χαρτιά, τα ζάρια και ποσό που πλησιάζει τα 4.000 ευρώ. Οι συλλήψεις έγιναν, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παράνομου τζόγου…

Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα-καφενείο στον Άρι του Δήμου Καλαμάτας, όπου βρέθηκαν να παίζουν 21 ή μπλάκτζακ τέσσερα άτομα ηλικίας από 50 έως 67 ετών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κατασχέθηκαν τα τραπουλόχαρτα και χρηματικό ποσό 933 ευρώ.
Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και πάλι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα-καφενείο, όπου βρέθηκαν να παίζουν ζάρια ή μπαρμπούτι οκτώ άτομα, ηλικίας από 21 έως 65 ετών.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο (2) ζάρια και το χρηματικό ποσό των -2470- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Σε αυτή την περίπτωση κατασχέθηκαν τα ζάρια και 2.470 ευρώ.
Σε βάρος των 12 συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες,  στις οποίες περιλαμβάνονται και δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 55 ετών αντίστοιχα, οι οποίες αναζητούνται.
Στ.Μ.