Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 13:08

Στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε το 14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Ζαχαρίας Δερμάτης, Άγγελος Κότιος, Αλέξανδρος Κακούρης, Παναγώτης Λιαργκόβας

Ζαχαρίας Δερμάτης, Άγγελος Κότιος, Αλέξανδρος Κακούρης, Παναγώτης Λιαργκόβας

Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα, με οικοδεσπότη το Εργαστήριο Αειφόρου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (SDE Lab.), πραγματοποιήθηκε στο διάστημα  18-20 Σεπτεμβρίου, το 14ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ECIE)...

Με πρόεδρο τον Καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα και υπεύθυνο προγράμματος τον Δρ Αλέξανδρο Κακούρη, το συνέδριο συγκέντρωσε περί τους 200 συνέδρους, καθηγητές και ερευνητές, από περισσότερες των 40 χωρών, οι οποίοι παρουσίασαν και συζήτησαν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα στα θέματα της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Καθηγητής Paul Jones (Swansea University) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς,  Άγγελος Κότιος.

Στον τελικό γύρο των βραβείων αριστείας για την καλύτερη περίπτωση διδασκαλίας στην Επιχειρηματικότητα, με 10 φιναλίστ, έγιναν παρουσιάσεις από ομάδες της Ιρλανδίας, Ελλάδας, Φιλανδίας, Πορτογαλίας, Νοτίου Αφρικής, Κίνας, ΗΠΑ, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και Ελβετίας. Νικήτρια ήταν η ελβετική ομάδα και επιλαχούσα αυτή της Κίνας.

Περισσότερα στο  https://events.unipi.gr