Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 12:20

Ίδρυμα Καρέλια: Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 13ο Δημοτικό

Ίδρυμα Καρέλια: Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο 13ο Δημοτικό

Τέσσερις καινούριοι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τέσσερις καινούριοι προβολείς (projectors) προστέθηκαν στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, προσφορά του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτώριας Καρέλια...

Τα νέα αποκτήματα «θα βοηθήσουν στην εξοικείωση των μαθητών και μαθητριών με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών και θα εμπλουτίσουν την παιδαγωγική διαδικασία», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι με αυτόν τον τρόπο «το Ίδρυμα έδειξε έμπρακτα τη συνεισφορά του στην προαγωγή της Παιδείας».

Τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέλαβαν από το χώρο της Καπνοβιομηχανίας «Καρέλια», εκ μέρους του προσωπικού του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, ο Διευθυντής του σχολείου, Αναστάσιος Ζόμπολας, η Υποδιευθύντρια, Ελένη Βασιλοπούλου, και η δασκάλα Πληροφορικής, Όλγα Στεφανοπούλου. Στον χώρο του εργοστασίου τούς υποδέχτηκε εγκάρδια, όπως τονίζουν, η κα. Βίκυ Καρέλια που συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς σε θέματα αγωγής της νεολαίας.

«Όλοι οι εργαζόμενοι και οι γονείς του σχολείου ευχαριστούν το Ίδρυμα Καρέλια και προσωπικά την κα Καρέλια για την προσφορά της», καταλήγει η ανακοίνωση.