Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 11:51

Συγχαρητήρια στη Sonorae από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Τα συγχαρητήριά της στη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας "Sonorae" για τις διακρίσεις της στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας INTERKULTUR εκφράζει με ανοιχτή επιστολή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου...

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, του οποίου η χορωδία ομοίων φωνών SONORAE συμμετείχε στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας INTERKULTUR μαζί με 38 χορωδίες από 14 χώρες από όλο τον κόσμο.

Η Χορωδία, στο διαγωνισμό της INTERKULTUR 2019, διαγωνίστηκε στην κατηγορία G2 - νεανικές χορωδίες ομοίων φωνών.  Κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της, με τον υψηλότερο βαθμό 26,09 και απέσπασε το χρυσό βραβείο κατηγορίας VI. Ο βαθμός αυτός ήταν ο 3ος υψηλότερος σε όλο τον διαγωνισμό.

Στον τελικό διαγωνισμό, ήταν η μόνη ελληνική χορωδία και η μόνη νεανική χορωδία που συμμετείχε για το μεγάλο βραβείο. Η επιτροπή αποφάσισε, επίσης, να απονείμει και ένα ειδικό βραβείο στη μαέστρο της χορωδίας με τίτλο “for the outstanding and motivating work with young singers for excellent musical development / για την εξαιρετική και ενθαρρυντική δουλειά με νέους τραγουδιστές για την άριστη μουσική ανάπτυξη”.

Απευθύνουμε στους/στις μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας τις θερμότερες ευχές μας για υγεία και επιτυχία σε κάθε δημιουργική τους προσδοκία.

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους/στις εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και στους γονείς των παιδιών μας για την υποστήριξή τους.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΗΜ. Ι. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΣ»