Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 16:25

Η διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΙΟΥΤΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ 
Θέματα εκπαίδευσης και λειτουργίας των σχολικών μονάδων με ασφάλεια στην περίοδο της πανδημίας, συζήτησαν ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, με τη διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Θεοφανεία Σιούτη, η οποία τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Πύλο…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Δήμος σημειώνει: “Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα πραγματοποίησε σήμερα η Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Θεοφανία Σιούτη.

Η προϊσταμένη έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί του για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τις συνθήκες εκπαίδευσης των μαθητών και της προσαρμογής των σχολικών μονάδων, στις απαιτήσεις της πανδημίας.

Με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχήθηκε στη κ. Σιούτη, υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο της, δηλώνοντας ότι, με γνώμονα την προαγωγή όλων των ζητημάτων στον τομέα της Εκπαίδευσης, που από κοινού θα κληθούν να διαχειριστούν ο Δήμος και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Μεσσηνίας, θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία που έως τώρα έχει οικοδομηθεί μεταξύ τους, προς όφελος των μαθητών”.