Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 18:59

Το μήνυμα της Ένωσης Γονέων Δήμου Καλαμάτας για τις πανελλαδικές εξετάσεις

ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ 
Τις ευχές της στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων για καλή επιτυχία δίνει με μήνυμά της η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας. Τονίζει όμως επίσης ότι η επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι από μόνη της καθοριστικός παράγοντας για γίνουν τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα αλλά χρειάζονται ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συλλογικότητα. Η Ένωση Γονέων δεν παραλείπει να συγχαρεί τους γονείς που κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας στήριξαν τα παιδιά τους για να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις, ενώ υπογραμμίζει ότι η Ένωση με τους Συλλόγους Γονέων αγωνίζονται για ένα σχολείο που να καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες…

Το μήνυμα έχει ως εξής: “Η Ένωση Γονέων του Δήμου Καλαμάτας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ιδιαίτερα χαιρετίζει όλους τους γονείς που σε μια δύσκολη σχολική χρονιά στέκονται δίπλα στους μαθητές. Εμείς οι γονείς έχουμε καταβάλει πολύ κόπο και χρήμα για να καλύψουμε τα μορφωτικά κενά που άφησε η πανδημία στα παιδιά μας. Καλούμαστε να στηρίξουμε τα παιδιά μας εν μέσω πανδημίας και με αλλαγή στο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που θα κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικές τις εξετάσεις και θα κλείσει την πόρτα των ΑΕΙ για πολλά περισσότερα παιδιά. 

Είμαστε δίπλα σε όλους τους μαθητές, γιατί τους βλέπουμε να μεγαλώνουν, να κάνουν όνειρα, να έχουν φιλοδοξίες. Γι αυτό κι εμείς οι γονείς σας, αγωνιζόμαστε μέσα από τους Συλλόγους Γονέων για ένα σχολείο που θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές σας ανάγκες. 

Είμαστε δίπλα σας γιατί γνωρίζουμε καλά: Ο δρόμος της ζωής για όλους σας, μαθητές και μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι. 

Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας!!!

Καλή επιτυχία, σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια”.