Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 14:04

Rafting στον Λούσιο και εκδρομή στην Καρύταινα με τον Ευκλή

Την καθιερωμένη κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος, το ευρέως γνωστό ως ‘rafting’, στον Λούσιο Ποταμό, και περιήγηση στο Κάστρο και τα παραδοσιακά σοκάκια της Καρύταινας στην Αρκαδία, διοργανώνει αυτήν την Κυριακή (25/08) ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής''...

Ο Σύλλογος είναι πιστοποιημένος φορέας εναλλακτικών δραστηριοτήτων από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και κάθε χρόνο, στο ετήσιο πρόγραμμά του, δημοσιεύεται το Rafting.

«Πρόκειται για μία εντυπωσιακή διαδρομή Rafting, από τις ομορφότερες που υπάρχουν στην Ελλάδα, υπογραμμίζει ο Σύλλογος, βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα σε στενό φαράγγι με πλούσια νερά και τρομερή βλάστηση, όπου σε πολλά σημεία, το νερό περνά κυριολεκτικά κάτω από τα δένδρα.

Η ομορφιά του τοπίου με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια, τις πηγές που ‘’σκάνε’’ μέσα από τα πλατάνια, τα πανέμορφα γλυπτά που σχηματίζουν οι σμιλευμένοι από το νερό βράχοι, τα εντυπωσιακά περάσματα και τα πεντακάθαρα νερά καθιστούν την συγκεκριμένη διαδρομή τη δημοφιλέστερη διαδρομή rafting στην Ελλάδα».

Το κόστος για το rafting και την μετακίνηση με λεωφορείο είναι 50 ευρώ ( για μέλη και φοιτητές) και 55 ευρώ ( για τα μη μέλη). Οι κρατήσεις των θέσεων θα γίνονται με την αγορά του εισιτηρίου.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 08:00 το πρωί από τα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) Η επιστροφή υπολογίζεται κατά προσέγγιση στις 5 με 6 το απόγευμα.
Υπεύθυνη εκδρομών: Αγγελική Ματσούκα.
Πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και κρατήσεις θέσεων Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στο τηλ. 6974252234.