Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:31

Πεζοπορία στο Μαίναλο με τον Ορειβατικό

Πεζοπορία στο Μαίναλο διοργανώνει αυτήν την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας (ΕΟΣ.ΚΑΛ), ξεκινώντας από την Ελάτη, περνώντας από Βυτίνα και τερματίζοντας στη Νυμφασία…

Σύμφωνα με τον Ορειβατικό, πρόκειται για μία εύκολη και κατάλληλη για αρχάριους διαδρομή  (βαθμός δυσκολίας 1), που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περιήγηση σε καλντερίμια και γεφύρια, σημαντικά αξιοθέατα και γραφικούς οικισμούς.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος: «Την ερχόμενη Κυριακή καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο, πεζοπορώντας σε μία από τις πιο εντυπωσιακές διαδρομές της Αρκαδίας και του Μαινάλου. Ξεκινώντας από το χωριό της Ελάτης και την κοίτη του ποταμού Μυλάοντα, θα συναντήσουμε τον γραφικό οικισμό της Βυτίνας και θα τερματίσουμε στην όμορφη Νυμφασία.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας, θα περπατήσουμε σε καλντερίμια και γεφύρια, θα συναντήσουμε σημαντικά αξιοθέατα και γραφικούς οικισμούς, όπου με την υπέροχη φύση όλα αυτά μαζί σχηματίζουν ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό παζλ».
Η αναχώρηση θα γίνει στις 07:00 το πρωί της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό κέντρο) από Δευτέρα-Παρασκευή τις ώρες 21:00-22:30 μ.μ. στα τηλέφωνα 27210-97733 & 27211-10437.

Συντονιστής: Κων/νος Κωνσταντόπουλος (6942233010)