Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 10:15

"Ευκλής": Μετά το Rafting στον Λούσιο ετοιμάζει Paragliding

Τις ομορφιές της αρκαδικής φύσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι συμμετείχαν  την περασμένη Κυριακή στην διαδρομή Rafting που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά φέτος ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' στον Λούσιο Ποταμό...

«Η διαδρομή Rafting, που ακολούθησαν οι τέσσερις βάρκες με τους τριάντα συμμετέχοντες, κάτω από τις οδηγίες του Αλέκου Παπαβασιλόπουλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας ''Περιπέτεια'', και των οδηγών της, είναι μια από τις ομορφότερες, που υπάρχουν στην Ελλάδα, βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα σε στενό φαράγγι με πλούσια νερά και τρομερή βλάστηση, όπου, σε πολλά σημεία, το νερό περνά κυριολεκτικά κάτω από τα δένδρα. Στο τέλος απόλαυσαν δροσερές βουτιές στον καταρράκτη του Βρόντου», αναφέρει για την εμπειρία ο Σύλλογος.

Να σημειωθεί ότι ''Ο Ευκλής'' είναι πιστοποιημένος φορέας εναλλακτικών δραστηριοτήτων από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και κάθε χρόνο, στο ετήσιο πρόγραμμά του, δημοσιεύεται το Rafting (κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος) στον Λούσιο Ποταμό.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, ήδη έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου το πέταγμα με αλεξίπτωτο πλαγιάς, το γνωστό ''Παραπέντε", εδώ, στην Καλαμάτα, με έμπειρους πιλότους διθέσιας πτήσης, από την εταιρεία ''Paragliding Kalamata - Fly with us''.