Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:34

Τριήμερο στην Παύλιανη με τους πεζοπόρους του Ευκλή

Στην Παύλιανη θα εξορμήσει το ερχόμενο τριήμερο 26, 27 και 28 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής''...

Η Παύλιανη είναι ενταγμένη στο πιλοτικό πρόγραμμα Habitat Agenda, που αφορά στην βιώσιμη ανάπτυξη των χωριών και εκτέλεση προτύπων έργων ανάπλασης για την αναβάθμιση τους.

«Η πιο κεφάτη παρέα, ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' θα εξορμήσει σε ένα μοναδικό στην Ελλάδα πάρκο, στις πηγές του Ασωπού, στην πανέμορφη Παύλιανη!», τονίζει ο Ευκλής στη σχετική ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Θα πεζοπορήσουν στο τοπίο που φαντάζει βγαλμένο σαν από πίνακα ζωγραφικής… Ο επισκέπτης εκστασιάζεται μέσα από ένα μαγευτικό μονοπάτι όπου αντανακλούν τα χρώματα των αιωνόβιων δέντρων και των νερών!
Μια υπέροχη, απολαυστική και παιχνιδιάρικη διαδρομή καθώς σε ολόκληρο το μήκος του μονοπατιού, διαδραστικά παιχνίδια συμπληρώνουν το ήδη πανέμορφο και με πανδαισία χρωμάτων δάσος!»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στην πρόεδρο του Συλλόγου, Ελένη Οικονομοπούλου, στα τηλέφωνα  27210 84844 και 6974252234.