Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 17:54

Στη φύση με τα ζώα η χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση του Ευκλή

Στη φάρμα Μενινά, στον Ταϋγετο κοντά στην Καλαμάτα, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών “Ο Ευκλής” τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του που απευθυνόταν κυρίως στα παιδιά. Ο τίτλος της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ήταν “Τα παιδιά συναντούν τα πόνη στη Φάρμα Μενινά”...

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, οι υπεύθυνοι “προσκάλεσαν τους μικρούς φίλους, να γνωρίσουν την φάρμα, να παίξουν, να περπατήσουν στα κτήματά της και να ταΐσουν τα πανέμορφα πόνυ, τις κοτούλες, τις πάπιες και τις χήνες, που είναι διασκορπισμένες στα κτήματά της. Ο Άγιος Βασίλης τέλος μοίρασε δωράκια - έκπληξη σε όλα τα παιδιά.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Οικονομοπούλου, ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, την οικογένεια του Δημήτρη και της Ελένη Κουραμπά για την εξαιρετική φιλοξενία στη φάρμα, που έχουν δημιουργήσει με πολλή φροντίδα και μεράκι αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον και στην παράδοση, μόλις 6 χλμ. από την Καλαμάτα.

Καθώς επίσης και για την προσφορά των δώρων τον Νικόλαο Αμμολοχίτη, την Αγγελική Ματσούκα, την Ειρήνη Φουρτούνη, την Πόπη Αργιανά και για τα αναψυκτικά το ψητοπωλείο ''Ο Κρητικός'' .

Χρόνια πολλά σε όλους!”.