Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 21:58

Κινητοποίηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης λίγο πριν τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Κινητοποίηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης λίγο πριν τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Με μηνύματα κατά των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών, κατά του περιορισμού του δικαιώματος στην απεργία, κατά του ξεπουλήματος δημόσιων επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε, λίγο πριν από τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, όπως και αντιπρόσωποι Σωματείων Εργαζομένων στη ΔΕΗ της Μεγαλόπολης, με αίτημα ενάντια στο ξεπούλημα της…

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Γιώργος Κανέλης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς, ο πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργιόπουλος. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρης Τσώνης, εκπρόσωποι τοπικών σωματείων, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ανένταχτοι αντιδρώντες στις μνημονιακές πολιτικές.

Σε δηλώσεις του ο Θανάσης Πετράκος, στέλεχος της ΛΑΕ χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ως ιερά βίβλο του νεοφιλελευθερισμού, στον οποίο τόνισε ότι έχει προσχωρήσει εντελώς η κυβέρνηση.

Μετά τη συγκέντρωση και της ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της Καλαμάτας.
Στ.Μ.