Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 19:37

Κουφαλάκος για Κανέλη: Ποια είναι η θέση του για τους νόθους εργοδότες αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ;

Κουφαλάκος για Κανέλη: Ποια είναι η θέση του για τους νόθους εργοδότες αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ;

ΓΡΑΠΤΟ ΣΧΟΛΙΟ* 
Ο κ. Κανέλης, σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, μεταξύ άλλων κατηγόρησε το ΠΑΜΕ ότι οι κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ είναι "προεκλογικό τρικ".
Έτσι αντιλαμβάνεται την αντιπαράθεση με την συνδικαλιστική μαφία, τους εργατοπατέρες, τους νόθους, τους μπράβους που φέρνουν μέσα στα σωματεία, τους εργοδότες που "εκλέγονται ως συνδικαλιστές"...

Είναι λογικός ο κατήφορος του συγκεκριμένου υποψήφιου της ΛΑΕ αφού:

  •         Εκλέχτηκε Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου με την στήριξη της ΝΔ και με από κοινού σχέδιο ΝΔ - ΛΑΕ να πετάξουν έξω από το προεδρείο του ΕΚ το ΠΑΜΕ.
  •         Στηρίζει με σθένος όλες τις επιλογές της ΔΑΚΕ (ΝΔ) και του Προέδρου του ΕΚ, Τσώνη Σωτήρη (που είναι ΝΔ, αλλά ….και ΠΑΣΟΚ).
  •        Αρνήθηκε να βγεί ανακοίνωση συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζόμενους από το Πανελλήνιο και  ρωτούσε τους εργαζόμενους, που ήταν απλήρωτοι, αν ο εργοδότης τους είναι γραμμένος στην εργοδοτική οργάνωση, ώστε να είναι υποχρεωμένος να τους πληρώσει με την κλαδική σύμβαση των ξενοδοχουπαλλήλων και συμφώνησε με την πρόταση Τσώνη "να ακούσουν και την πλευρά του εργοδότη πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση …" στηρίζοντας ουσιαστικά την εργοδοσία.
  •         Στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στήριξε τους μπράβους που έφεραν οι εργατοπατέρες. Ήταν ο μόνος που δεν τους είδε, δεν τόλμησε να παραδεχτεί καν ότι υπάρχουν, όταν βοά όλη η Ελλάδα.
  •         Στην εκδήλωση της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 14 Μαρτίου ήταν μαζί με διάφορα με "πρωτοπαλίκαρα" του Τσώνη και της ΓΣΕΕ που προσπάθησαν να εμποδίσουν τους εκλεγμένους συνέδρους να εισέλθουν στην εκδήλωση.
  •         Ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος του συνεδρίου της ΓΣΕΕ από το ΕΚ Καλαμάτας, εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ταυτιζόμενος με την ηγεσία της ΓΣΕΕ. Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός που δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση όσο αναφορά τις συγκεκριμένες καταγγελίες για τους νόθους και εργοδότες που προσπαθούν να πάρουν μέρος στο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Μάλλον τους ζηλεύει και θέλει να γίνει και αυτός μέλος της συνδικαλιστικής μαφίας!!!

       Άραγε ο συγκεκριμένος υποψήφιος και οι πρακτικές του εκφράζουν την "αριστερά";

 *“Του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Παναγιώτη Κουφαλάκου για τις δηλώσεις του Γιώργου Κανέλη, Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας και υποψήφιου με την ΛΑΕ στην Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας"