Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 11:07

Κλήση σε απολογία λίγες μέρες πριν από την πανελλαδική κινητοποίηση για τους 26 της ΔΕΥΑΚ

(φωτό αρχείο) Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Σταυρούλα Στραβάκου, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γιώργος Κρεμεζής

(φωτό αρχείο) Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Σταυρούλα Στραβάκου, Παναγιώτης Κουφαλάκος, Γιώργος Κρεμεζής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 
Σε απολογία με την αιτιολογία ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα κλήθηκαν από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Κουφαλάκος και Γιώργος Κρεμέζης αντίστοιχα, λίγεςο μόλις ημέρες πριν από την πανελλαδική κινητοποίηση για τους 26 απολυμένους, με δικαστική απόφαση, της ΔΕΥΑΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί έξω από το Μέγαρο Χορού, κατά την τελετή ορκωμοσίας στον ίδιο χώρο του νέου δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας…

Σε σχετική του ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας τονίζει τα εξής: “Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, καλούνται σε απολογία  με την αιτιολογία ότι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, στις 18/7/2019, ημερομηνία που το Σωματείο βρισκόταν σε κινητοποίηση για τη απόλυση των 26 εργαζομένων συμβασιούχων της ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν σύμφωνα με το κάλεσμα σε απολογία, είναι η περιφρούρηση της απεργιακής κινητοποίησης.

Κάνουμε γνωστό τόσο στην Διοίκηση όσο και στην διεύθυνση ότι, τέτοιες ενέργειες δεν μας φοβίζουν. Αντίθετα μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν περισσότερο να συνεχίσουμε.

Ολοι την Τετάρτη 28/8/2019 και ώρα 7μμ στο Μέγαρο χορού, στη συγκέντρωση που καλεί το Σωματείο μας, με αίτημα την επαναπρόσληψη των 26 απολυμένων συναδέλφων μας”.