Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 13:25

Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης από το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/09
Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης για το συνταξιοδοτικά, τα εργασιακά και ζητήματα απασχόλησης/ανεργίας θα προσφέρουν στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας  εξειδικευμένοι νομικοί και σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, από τις  11:00 έως τις 17:00...

Πρόκειται για μία εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το  Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι νομικοί και σύμβουλοι του ΙΝΕ θα απαντούν, εντελώς δωρεάν, σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς, εργαζομένων και ανέργων, που αφορούν:

Α. στο συνταξιοδοτικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κ.α.) (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων, κλπ)
Β. στα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. εξαρτημένης εργασίας Ι.Δ.) και
Γ. σε ζητήματα απασχόλησης (προγράμματα απασχόλησης, προγράμματα κατάρτισης, προκηρύξεις ΑΣΕΠ, βιογραφικό, συνέντευξη κτλ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στον συντονιστή του Έργου στην Πελοπόννησο, Παπαδολιά Αθανάσιο, στο τηλ. 2710 226146 και στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στο τηλ. 2721 090411.