Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 17:40

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου απαιτεί από Συνδικάτα να ανακαλέσουν ισχυρισμό για τον πρόεδρο

Ο γραμματέας και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Παναγιώτης Μουλάς και Σωτήρης Τσώνης αντίστοιχα Ο γραμματέας και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Παναγιώτης Μουλάς και Σωτήρης Τσώνης αντίστοιχα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Τα  σωματεία  1.Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων

2 . Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Ν. Μεσσηνίας

  1. Σωματείο Εργαζομένων στις  ΔΕΥΑ  Μεσσηνίας,
  2. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού-Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας,  με κοινή ανακοίνωση τους που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Mesinia live,Kalamata Journal ,farenews στις  22/4/2020   και στον τοπικό τύπο εφημερίδα «Ελευθερία» στις 23/4/2020 συνεχίζουν την  εργώδη και  ανίερη  προσπάθεια κατά συκοφάντησης του Ε.Κ.Κ. και του προσώπου του προέδρου του Τσώνη Σωτηρίου, προέβηκαν σε μια εξόχως προκλητική και συκοφαντική δήλωση σκοπούμενη  με την διασπορά ψευδών και παντελώς ανυπόστατων και αναληθών γεγονότων να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη του πρόεδρου του ΕΚΚ παραπλανώντας ταυτόχρονα την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα αναφέρεται « είναι γνωστό ότι το ΕΚΚ πρόλαβε να κλείσει πριν κλείσουν καν τα καφενεία, βέβαια ο μισθός του Προέδρου δεν έχει ανασταλεί»

Όταν πολύ καλά γνωρίζουν ότι ούτε ο Πρόεδρος, ούτε ουδείς εκ των μελών του Διοικητικού συμβουλίου δεν  λαμβάνουν ή έλαβαν ποτέ μισθό ή οιαδήποτε  άλλη αμοιβή, οδοιπορικά κλπ.(δηλαδή  μηδέν) Όπως φαίνεται στους ετήσιους οικονομικούς απολογισμούς που ψηφίζονται απ΄την Γενική συνέλευση των αντιπροσώπων ,είναι γνωστό στους αντιπροσώπους του Ε.Κ.Κ., στην Εξελεγκτική Επιτροπή και στα σωματεία μέλη.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των ψευδών δηλώσεων-ειδήσεων που εν γνώσει τους τελέσθησαν, προς το σκοπό αποκατάστασης της αλήθειας.

 

Ο πρόεδρος Τσώνης Σωτήρης

Ο γενικός γραμματέας Μουλάς Παναγιώτης