Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 08:54

Πένθος στην Τριφυλία, κλειστές οι δημοτικές υπηρεσίες για τον θάνατο εργαζόμενου στην καθαριότητα εν ώρα υπηρεσίας

ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ 
Πένθος σήμερα στο Δήμο Τριφυλίας για το φοβερό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στη διαδρομή μεταξύ των χωριών Πρόδρομος και Αγαλιανή της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνας, όταν 53χρονος εργαζόμενος στην Καθαριότητα καταπλακώθηκε από το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε, όταν αυτό ανατράπηκε. Ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του ενώ σε ένδειξη πένθους θα είναι σήμερα κλειστές όλες οι δημοτικές υπηρεσίες και τα δημοτικά νομικά πρόσωπα…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, “ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου υπαλλήλου καθαριότητας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, μετά από ανατροπή απορριμματοφόρου οχήματος, στο οποίο επέβαινε.

Σε ένδειξη πένθους την Παρασκευή 08-01-2021, θα παραμείνουν κλειστά το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όλα τα δημοτικά καταστήματα, καθώς επίσης και όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, στα οποία και θα κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες.

Επίσης, η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη”.