Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 20:57

Συνταξιούχοι ΔΕΚΟ Τραπεζών στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης

Τους συνταξιούχους όλων των ταμείων καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στις 9.30 το πρωί, το Παράρτημα Μεσσηνίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ Τραπεζών. Τα μέλη του παραρτήματος θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση, στις εννιά το πρωί, στο πρώην Δημοτικό Αναψυκτήριο στο Νέδοντα…

Σε ανακοίνωσή του το Παράρτημα Μεσσηνίας του Πανελλήνιου Συλλόγου συνταξιούχων ΔΕΚΟ Τραπεζών, “απευθύνει κάλεσμα στους συνταξιούχους όλων των ταμείων, για συμμετοχή στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της πρωτομαγιάς την Πέμπτη 6 ΜΑΗ,  στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στις 9,30 το πρωί.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στην προσυγκέντρωση στις 9 το πρωί στο αναψυκτήριο στο παλιό Δημαρχείο και στην πορεία προς την κεντρική πλατεία.

Τιμάμε τους αγωνιστές που έπεσαν για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και βαδίζουμε σήμερα πάνω στο δικό τους δρόμο. Δίνουμε το χέρι σήμερα στους υγειονομικούς των δημοσίων νοσοκομείων, που δίνουν την μάχη σε δύσκολες συνθήκες για να σωθούν ζωές. Απαιτούμε ενίσχυση του Δημόσιου τομέα υγείας. Προσλήψεις ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού και επίταξη των ιδιωτικών κλινικών για όλο το διάστημα  της πανδημίας. Δίνουμε το χέρι στους εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη ενάντια στην κατάργηση του 8ωρου και την επιβολή 10ωρης εργασίας. Προβάλλουμε τις διεκδικήσεις των συνταξιούχων, για επιστροφή όσων μέχρι σήμερα  έχουν περικοπεί από όλες τις Κυβερνήσεις. Είμαστε σε ετοιμότητα για νέους αγώνες, με οδηγό μας την ενότητα των συνταξιουχικών οργανώσεων, ενάντια στην νέα επίθεση στο ασφαλιστικό που ετοιμάζει η Κυβέρνηση”.