Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 02:21

Οι μπαλοποιητές και η λίστα με τους πολιτικούς

Η Περιφέρεια διέθεσε πάνω από 9.000.000 ευρώ για δεματοποιητές, αλλά στη Θουρία και στη Μαραθόλακκα λειτούργησε άλλα συστήματα διαχείρισης των σκουπιδιών Η Περιφέρεια διέθεσε πάνω από 9.000.000 ευρώ για δεματοποιητές, αλλά στη Θουρία και στη Μαραθόλακκα λειτούργησε άλλα συστήματα διαχείρισης των σκουπιδιών

Δύο από τα ονόματα που είδαμε στη λίστα που κυκλοφορεί, με τους πολιτικούς οι οποίοι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για τις περιουσίες τους, μας έφεραν στο μυαλό την υπόθεση της προμήθειας των μπαλοποιητών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που στοίχησαν πάνω από 9.000.000 ευρώ και δεν έκαναν για τη δουλειά την οποία αγοράστηκαν, δηλαδή για τη μπαλοποίηση σύμμεικτων σκουπιδιών.
Ο ένας από τους πολιτικούς της λίστας ήταν τότε στα πράγματα. Χωρίς τη δική του σύμφωνη γνώμη δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Ο άλλος πολιτικός είχε ακουστεί ότι συνδεόταν με την εταιρία που ανέλαβε να προμηθεύσει τους μπαλοποιητές.
Αν ψάξει κανείς σε μερίδα του Τύπου εκείνης της περιόδου, θα βρει πράγματα. Θα δει επίσης ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι ήταν ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της αγοράς.
Στ.Μ.