Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 02:32

Γιατί δεν ευαισθητοποιείται κανείς;

Γιατί δεν ευαισθητοποιείται κανείς;

«Κομμάτια από σπασμένα τζάμια, σοφάδες και τμήματα κουφωμάτων, που σε περίπτωση καταπτώσεων μπορούν να δολοφονήσουν όποιον περνάει από κάτω, κρέμονται από το κτήριο των μύλων, στο λιμάνι της Καλαμάτας.
Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και βεβαιωμένος από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας, ωστόσο οι αρμόδιες αρχές αμελούν και αδιαφορούν για την ασφάλεια των περαστικών. Κάτω από τους μύλους περνούν καθημερινά δεκάδες γονείς με τα παιδιά τους, με προορισμό το γειτονικό πολυκατάστημα, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να ευαισθητοποιεί εκείνους που οφείλουν να λάβουν τα μέτρα ασφαλείας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εξασφαλίσαμε, η Διεύθυνση Πολεοδομίας έχει συντάξει έκθεση επικινδυνότητας από τις 15 Απριλίου 2010, εδώ και δύο χρόνια δηλαδή, ζητώντας τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων άρσης της επικινδυνότητας χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα».
Τα παραπάνω είναι η εισαγωγή ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στις 14 Μάρτη, κανείς όμως δεν έχει ευαισθητοποιηθεί ακόμη. Γιατί πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να ασχοληθούν οι υπεύθυνοι;
Στ.Μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άργησε ο Αδαμόπουλος Εμπαιγμός! »