Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 20:20

Ξεκινάει η λειτουργία της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας στην Καλαμάτα

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Με την προσδοκία ότι θα αναβαθμιστεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας του πληθυσμού της Καλαμάτας, ξεκινάει αύριο, Τετάρτη 28 Μάρτη, τη λειτουργία της η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας, που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, στο κτίριο των πρώην υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ...

Όπως ανακοινώθηκε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, «η ΤΟΜΥ Καλαμάτας είναι στελεχωμένη  με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 15:00 μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία από την Διοίκηση.

Η Γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ Καλαμάτας και του Τηλεφωνικού Κέντρου είναι: 2721045500.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.

Οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις».