Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 14:33

Έτοιμο το σωληνωτό ταχυδρομείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Με την προσδοκία ότι η αλληλογραφία και τα διάφορα έγγραφα θα διακινούνται άμεσα, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης σωληνωτού ταχυδρομείου. Σε δήλωσή του ο διοικητής, Γιώργος Μπέζος, μιλάει για μεγάλο έργο και πως η διοίκηση συνεχίζει το έργο της με σχεδιασμό και μελετημένα βήματα…

Ειδικότερα από το Νοσοκομείο ανακοινώθηκε ότι “ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 17/07/2019 στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας το έργο  της προμήθειας – εγκατάστασης του σωληνωτού ταχυδρομείου.

Πρόκειται για έργο ενταγμένο  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας  Π/Υ 90.000 € το οποίο ξεκίνησε πριν από 3 μήνες και συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιασμό  της Διοίκησης για την συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Με αφορμή την σημερινή παράδοση – παραλαβή του  έργου ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι  που ένα ακόμη μεγάλο έργο ολοκληρώνεται στο Νοσοκομείο μας και παραδίδεται προς χρήση  του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού.

Ήταν κάτι που πραγματικά έλειπε, μιας και από την κατασκευή  του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος δεν είχε προβλεφθεί.

Η  συνεχής αναβάθμιση  του Νοσοκομείου και η βελτίωση  της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί μια δυναμική διαδικασία που θα πρέπει να υλοποιείται μέσα από στρατηγικό σχεδιασμό και μελετημένα βήματα. Αυτό καθημερινά πράττουμε και σε αυτή τη κατεύθυνση συνεχίζουμε. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη»”.