Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 13:39

Λαπαροσκοπικό συγκρότημα και αναισθησιολογικά μηχανήματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ  
Την ενίσχυση του χειρουργείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με καινούργια μηχανήματα, καθώς και την έναρξη λειτουργίας εξωτερικού ιατρείου Χειρουργικών Παθήσεων Θυρεοειδούς, ανακοίνωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας…

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι “με νέο λαπαροσκοπικό συγκρότημα γενικής χειρουργικής Π/Υ 66.000 ευρώ ενισχύεται τις επόμενες ημέρες το χειρουργείο της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.

Ο εξοπλισμός χρηματοδοτείται από το αποθεματικό του Υπουργείου Υγείας και περιλαμβάνει επίσης την προμήθεια δύο αναισθησιολογικών μηχανημάτων. Ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει από το προηγούμενο εξάμηνο και την ερχόμενη εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση.

Σημειώνεται ότι στη Ν.Μ.Κυπαρισσίας πραγματοποιούνται χειρουργεία Ορθοπεδικής, Ουρολογικής και από την ερχόμενη Δευτέρα και Χειρουργικής ειδικότητας μιας και στην Χειρουργική Κλινική υπηρετούν αυτή την στιγμή 4 ειδικευμένοι ιατροί Χειρουργικής.

Τέλος από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα ξεκινάει η λειτουργία του και το εξωτερικό ιατρείο Χειρουργικών Παθήσεων Θυρεοειδούς. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27613 60210-211”.